Gite 'Chez l'oncle Jo', een ruimte van vrijheid in het hart van Belgische Ardennen
Gite
Binnen het huisje 'Chez l'oncle Jo', 8 zetels warme
Aangenaam binnenlandse Zaken
De cottage tuin 'Chez l'oncle Jo', een groen en rustig
Tuin
Het terras van het huisje 'Chez l'oncle Jo', de mogelijkheid om een goede barbecue Ardennen te genieten
Terras
een indrukwekkend scala van activiteiten in de buurt van het huisje 'Chez l'oncle jo'
Activiteiten
Het huisje 'Chez l'oncle Jo' is ballads, wandelen, wandelen of fietsen in het centrum van de mooiste bossen in de Belgische Ardennen
De omringende natuur

Een gite in het hart van de Belgische Ardennen

Gite "Chez l'oncle Jo" is een prachtige comfortabele gite geschikt voor acht personen . Het is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, vlakbij de steden van Houffalize en Bastogne, in het dorpje van Groot-Mormont op de gemeente Wibrin.
Het huisje kreeg 3 sterren van de CGT (Commissariaat-generaal voor Toerisme), via het organisme "Les gîtes de Wallonie". Zin om te wandelen, , kajakken, fietsen, zwemmen of skiën? Hier is de perfecte plek! Alles is verkrijgbaar in een straal van 15 km. Na al deze activiteiten zal een goed vuur in de oude houtkachel worden gewaardeerd. Op grootmoeders wijze koken op deze kachel kan ook. Kortom het verblijf van weleer met modern comfort.

Bij Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Bastenaken (Bastogne).

Les ballades pedestres dans les plus belles forêts des ardennes belgesLe gite 'Chez l'oncle Jo' est l'endroit rêvé pour les randonnées en vélo en pleine natureUiteraard, de Ardennen zijn ideaal om te wandelen of te fietsen. Maar er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk. Voor geschiedenisliefhebbers zijn veel musea, historische plaatsen en monumenten gewijd aan de Tweede Wereldoorlog. Inderdaad, deze steden waren de getuigen van een aantal belangrijke historische veldslagen. In veel van de attracties kunt u deze belangrijke momenten in onze geschiedenis ontdekken. Buiten dat, zijn er nog veel andere culturele, sportieve, recreatieve en educatieve activiteiten leuk voor jong en oud ... U vindt de meeste van deze activiteiten via de pagina "activiteiten" van de site.